Pochoutky inspirované domácí zabijačkou. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Zima je v gastronomii obdobím zabijaček. Pokud ovšem nemáme možnost vykrmit si vlastního pašíka a uspořádat tradiční zabijačkové hody, mnoho hotových výrobků koupíme v uzenářství. Ale proč si nezkusit několik vybraných zabijačkových jídel uvařit přímo doma? Co byste řekli domácí huspenině? Dobře ochucená huspenina, stejně tak jako poctivá tlačenka s jemně sekanou cibulkou, zakápnutá octovým dresinkem, je v našich krajích zamilovanou pochoutkou. Jitrnicový prejt dozlatova zapečený zas skvěle chutná s kysaným zelím a opečeným bramborem. Jak si snadno poradit s úskalími těchto zabijačkových lahůdek, nám prozradí kromě Filipa a Ondřeje host pořadu, profesionální řezník s letitými zkušenostmi.

Recepty v tomto dílu