Přehled dílů
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900018.jpg?1717268664)
Inspirace na grilovací sezónu
Kuřecí suprême plněné bylinkovým máslem a mrkvová caponata s baby brambůrky — Salát z grilovaných meruněk s flank steakem — Kyperské jehněčí kebaby se salátkem
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900017.jpg?1716561491)
Americké menu
Smažená kuřecí křídla, coleslaw a chilli mango majonéza — Hovězí žebra v Tex-Mex, pečená kukuřice v medu a chilli — Vepřová kotleta a salát z mladého zelí s ciderem
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900016.jpg?1716037486)
Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny
Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900015.jpg?1715197694)
Jarní saláty jinak
Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900014.jpg?1714815764)
Připravujeme mořské ryby
Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900013.jpg?1714230247)
Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka
Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900012.jpg?1713530600)
Vegetariánské recepty s vůní Orientu
Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900011.jpg?1713018489)
Jarní menu Josefa Maršálka
Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900010.jpg?1712238508)
Kachní menu
Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen
![alternative text](http://img.ceskatelevize.cz/cache/180x101/program/porady/10084897100/foto/uni_224562221900009.jpg?1711640687)
Velikonoční menu
Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem