Tipy na chutná, moderní a zdravá jídla pro celou rodinu. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Tipy na chutné vegetariánské snídaně, svačiny či zdravý oběd pro celou rodinu budou tématem sedmnáctého pokračování řady zdravého moderního vaření pro celou rodinu. Quinoa je bezlepková, nutričně vydatná obilovina, která má široké použití – můžeme ji vložit do polévky místo zavářky, lze z ní připravit přílohy, jídla sladká i slaná, lze ji kombinovat s velmi rozličnými ingrediencemi. My si z quinoy připravíme výtečný salát. Mezi další bezlepkové recepty patří jáhlová pochoutka se skořicí, banánem, vlašskými oříšky a nepraženým kakaem.

Zeleninový guláš s fazolemi adzuki a rýží basmati bude tipem na kvalitní a nutričně vyvážený oběd.

Když nás „honí mlsná“, určitě přijdou vhod sušenky z celozrnné mouky.

Recepty v tomto dílu