I levná jídla chutnají skvěle. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Kdo z nás nemá po svátečních dnech plných slavnostního jídla, pití a sladkého cukroví chuť na obyčejnější, skromnější pokrmy? Jsme tady s inspirací na finančně nenáročné recepty, které přes svůj nízký rozpočet chutnají i vyhlížejí skvěle a určitě se hodí pro zpestření jídelníčku po celý rok. Zlatavý květák v pivním těstíčku se náramně hodí k bramborovo-celerovému pyré. Víte, že růžičková kapusta – vděčná zelenina zimního období – je výtečná opečená se zauzeným špekem a zabalená do bramborového těsta? Zajisté vám přijde k chuti i topinka s plátky vepřových jater a karamelovou cibulí! A lívanečky – na ty se často zapomíná – můžeme je mít buď obalené ve skořicovém cukru nebo použít zmražené zásoby z léta a připravit je s borůvkovo-jogurtovým přelivem.

Recepty v tomto dílu