Okouzlující gurmán Fred Chesneau se domluví v jakémkoli místě naší zeměkoule plné chutí a vůní! Francouzský cyklus

Video bylo možné přehrát do 25. 3. 2023
Litujeme, ale video není dostupné

Argentina není jen synonymem pro vynikající hovězí! Na své cestě křížem krážem po Argentině Fred zjistí, že argentinská kuchyně je stejně smyslná jako argentinské tango. A stejně výrazově bohatá. Přesvědčí se o tom nejen při návštěvě „francouzské“ kavárny, španělské „pizzerie“ i nejlepší argentinské zmrzlinárny, ale také při svém výletu na severovýchod And, kde ochutná lamí jelítka, nebo ve vzdálené a nehostinné Ohňové zemi, na „konci světa“, kde si pochutná na krabích specialitách. Ale nebyl by to správný šéfkuchař, kdyby se nepokusil proniknout do tajemství přípravy pověstně vynikajícího argentinského masa. A tak s chutí přiloží ruku k dílu a často i vlastní recepty k ochutnání při všech příležitostech, kdy má možnost zúčastnit se argentinského kuchařského rituálu zvaného „asado“, tedy grilování a pečení masa. Ať už je to v bufetu u fotbalového stadionu, kde připravuje občerstvení pro fotbalové fanoušky, nebo na rodinné oslavě narozenin bohatého argentinského farmáře, všude pátrá po tom, co dělá z argentinského masa tu světově proslulou delikatesu.