Jaké je tajemství dokonalosti jedné z nejoblíbenějších pochoutek? Odhalíme ho společně s týmem – Jiřím, Vladimírem a Martinou (2011)

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Litujeme, ale video není dostupné

Řízek – to je v každé kuchyni, na každém prostřeném nedělním či slavnostním stole a v gastronomii vůbec prostě pojem. Řízek to je jedlíkův vysněný ideál, ať je to klasický vídeňský telecí řízek, který se může pochlubit svojí dlouhou historií či legendami o tom, jak vlastně vznikl, náš nejznámější starý dobrý vepřový řízek nebo řízek kuřecí, ale také řízek z hovězí svíčkové či roštěné, řečený porthaus. Dokonalým řízkem prostě nepohrdne žádný, ani ten nejnáročnější labužník. A jaké je tajemství takového dokonalého řízku, to nám prozradí šéfkuchař Jiří. A aby ani on, ani řízek nezůstal v kuchyni sám, připraví Martina přílohu, bez které se žádný řízek neobejde – speciální lehký bramborový salát, úplně jiný než ty, které znáte, a Vladimír přispěje hruškovým dezertem.